Ahmetli Köyü Yavuz Akgöz İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0 533
WEB https://ahmetliyavuzakgozihoo.meb.k12.tr
Adres : AHMETLİ MAH. AHMETLİ KÜME EVLERİ AHMETLI YAVUZ AKGOZ ILKOKULU BLOK NO 70/2 ERGANİ / DİYARBAKIR
VİZYON : Her çocuğun içinde inanç ve değerlerine bağlı kalarak, güzellikleri gören, güzellikleri düşünen, bilimsel düşünceye açık, kendini ifade edebilen ve çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna; İnsanların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum oluşturma yolunun ancak iyi yetişmiş toplum bireyleriyle sağlanabileceğine; Bu nedenle insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olacağına inanıyoruz.
MİSYON : Yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren, sınav başarısını yükselten, Olaylara değişik açıklardan bakabilen, hoşgörülü ve katılımcı sorumluluk sahibi bireyler yetiştirebilmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30-15.25
Isınma : KALORİFEER + SOBA
Servis : YOK
Ulaşım : OKULUMUZ DİYARBAKIR-ERGANİ YOLU ÜZERİNDEDİR. ULAŞIM SERVİS VEYA ERGANİ-DİYARBAKIR HAT MİNİBÜSLERİ VE OTOBÜSLERİYLE YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : AHMETLİ KÖYÜ ERGANİ/DİYARBAKIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ERGANİ 10 KM MERKEZE 46 KM